Wie wij zijn

Wie is renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom?

Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom is een eenmanszaak uit Andelst, opgericht door Bart van den Boom. Ik ben gespecialiseerd in verbouwen en renoveren, op basis van aanneming of regie. (uur tarief).

van den Boom renovatie en Afbouwbedrijf

Lees ook onze werkwijze in het artikel; Stappenplan

Waar nodig werk ik samen met vakmensen uit het uitgebreide netwerk dat ik in de loop der jaren heb opgebouwd. Zo kan ik vrijwel altijd alle werkzaamheden aanbieden die voor uw renovatie of verbouwing nodig zijn. Waar op deze website wordt gesproken over 'wij' en 'ons' doel ik dus op mijn samenwerking met gespecialiseerde vakmensen.

Onderaanneming bij omvangrijke verbouwingen.

Bij omvangrijke verbouwingen breid ik mijn capaciteit en deskundigheid uit op inhuurbasis. Ik huur dan vakmensen in met aanvullende specialismen.

Ik maak daarbij uitsluitend gebruik van ZZP'ers en bedrijven waarmee ik vertrouwd ben en waar ik voor 100 procent achter sta. U kunt er dus van op aan dat uw project in goede handen is.

De werkzaamheden worden overigens altijd uitgevoerd in naam van Renovatie- en afbouwbedrijf van den Boom. De duur van een verbouwing plannen we realistisch en zorgvuldig in. Hiermee bent u verzekerd dat uw woningrenovatie aaneengesloten zal verlopen.

Werkgebied: heel Gelderland

VandenBoom Bouw

Renovatie- en afbouwbedrijf van den Boom werkt voornamelijk in de omgeving Arnhem, Nijmegen, Tiel, Wageningen, Doorwerth en Ede.

Maar ook in de rest van Gelderland kunt u ons inschakelen voor het renoveren of verbouwen van uw huis of een deel daarvan. Zoekt u een vakkundig renovatiebedrijf, dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid?

"Bij renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom heeft u bovendien altijd met slechts één aanspreekpunt te maken. Kwaliteit is verzekerd!"

Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Renovatie- en afbouwbedrijf - Gelderland - Overbetuwe - Andelst