Huis verbouwen

Uw huis laten verbouwen tegen een vaste prijs of uurtarief.

Als u uw huis wil laten verbouwen, kiest u uiteraard voor vakmanschap. Bij renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit en een goede doorlooptijd van de verbouwing. Als gespecialiseerde renovatie-aannemer hebben wij de juiste kennis en gereedschappen in huis om uw verbouwing vakkundig uit te voeren.

Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom werkt op basis van duidelijke afspraken. Daarbij kiest u zelf hoe wij de prijs van uw verbouwing bepalen: op basis van aanneming of tegen uurtarief.

Verbouwen op basis van aanneming.

Als aannemer kunnen wij uw huis verbouwen op basis van aanneming met een afgesproken prijs. Als wij uw verbouwing aannemen weet u dus van tevoren precies wat de kosten zijn.

Timmerwerk wanden en plafond

Kiest u renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom als aannemer? Dan kunnen wij uw verbouwing ook uitvoeren op basis van regie. De kosten om uw huis te laten verbouwen worden dan achteraf berekend aan de hand van een uurtarief. U krijgt dan een gespecificeerde factuur met daarop de gebruikte materialen en de gewerkte uren. Als wij uw huis verbouwen op basis van uurtarief, kunnen wij u van tevoren een richtprijs geven.

Wilt u weten of u uw huis het beste kunt laten verbouwen op basis van aanneming of uurtarief? Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom is een aannemer die met u meedenkt.

Neem contact met ons op, voor vakkundig advies.

Renovatie woning

Aannemer - Huis - Verbouwen