Garage verbouwen

Een nieuwe bestemming voor uw garage.

Heeft u uw garage niet nodig om uw auto te stallen? Door uw garage te laten verbouwen kunt u die ruimte een andere bestemming geven. Bijvoorbeeld als bedrijfsruimte of extra slaapkamer. Met renovatie- en bouwbedrijf Van Den Boom zijn de mogelijkheden voor uw garageverbouwing haast onbeperkt.

Bent u zelfstandig ondernemer en werkt u aan huis? Vaak is het mogelijk uw garage te gebruiken als kantoor of praktijkruimte. Door de garage te verbouwen tot kantoor of praktijkruimte krijgt u meer plek om uw werk optimaal uit te voeren.

Metselwerk aanbouw garage

Garage verbouwen tot slaapkamer of extra woonruimte.

De garage verbouwen kan ook een aantrekkelijke optie zijn als u om een andere reden ruimte te kort komt. Zo kan het bijvoorbeeld een uitkomst zijn om de garage te verbouwen tot slaapkamer. En door de garage bij de woonkamer te trekken, kunt u uw leefruimte aanzienlijk vergroten.

Geniet u graag van een ruime badkamer, eventueel zelfs met welness-faciliteiten? Maar heeft u binnenshuis niet genoeg plaats? Door uw garage te verbouwen tot badkamer kunt u de badkamer van uw dromen creëren!

Garage verbouwen tot winkel.

Een winkel beginnen aan huis kan vaak prima in de garage. Door de garage te verbouwen kunt u een professionele verkoopruimte creëren.

Puin van verwijderde garage vloer

Wilt u een idee krijgen van hoe uw garage eruit kan zien na de verbouwing tot winkel? Klik op de link onderaan voor foto's van een garage die is verbouwd tot winkel / atelier. Laat u inspireren!

Met welk doel u de garage ook wil verbouwen, met de vakkundigheid van renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom bent u er van verzekerd dat u de ruimte straks optimaal kunt benutten. Kunt u niet wachten tot u uw nieuwe badkamer, kantoor of winkel aan huis in gebruik kunt nemen? Neem meteen contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Kijk hier voor een verbouwing van garage tot winkel!

Wilt u ook de garage vakkundig laten verbouwen, neem dan direct contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Verbouwen garage naar winkel

Garage verbouwen tot kantoor, praktijkruimte, winkel, slaapkamer, badkamer of woonruimte.