Stappenplan verbouwen

Huis of badkamer verbouwen in 7 stappen.

Bij een verbouwing of renovatie werkt renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom volgens een heldere aanpak. Zo weet u steeds precies waar u aan toe bent. Bij het verbouwen van uw badkamer, keuken of elke andere ruimte in en om uw huis volgen wij altijd deze vijf stappen.

1. Kennismaking: wensen en mogelijkheden in kaart brengen.

Of u nu uw badkamer wil laten verbouwen, de zolder, keuken of het hele huis; elke verbouwing begint met een kennismakingsgesprek. Daarin bekijken we samen met u wat uw wensen zijn en of die haalbaar zijn. Wij denken mee over uw verbouwingsplan en adviseren u over de mogelijkheden en - mocht dat nodig zijn - over eventuele alternatieven of verbeteringen.

2. Offerte: de prijs van uw verbouwing.

Op basis van het kennismakingsgesprek stellen we een transparante offerte voor u op. Daarin vindt u de omschrijving van de te verbouwen ruimte en de werkzaamheden die wij in of om uw huis gaan uitvoeren. In de offerte worden alle werkzaamheden apart omschreven. Zo is het altijd duidelijk hoe de offerte voor de te verbouwen ruimtes in uw huis tot stand is gekomen. U ontvangt de offerte per e-mail en Whatsapp.

3. Vragen: onduidelijkheden of aanpassingen bespreken.

Wij besteden veel aandacht aan duidelijkheid en transparantie van onze offertes. Heeft u na het doornemen van de offerte toch nog vragen? Of wilt u nog iets aanpassen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij nemen eventuele onduidelijkheden of aanpassingen graag uitgebreid met u door.

Lees ook even de referenties van bestaande klanten!

Vakkundig timmerwerk maakt uw woning helemaal af.

4. Opdrachtbevestiging: huis verbouwen op basis van heldere afspraken.

Gaat u akkoord met de offerte? Dan is het tijd om samen met u een datum te prikken waarop we met de verbouwing starten. De overeengekomen datum staat op de opdrachtbevestiging die u van ons ontvangt. Daarin staan ook de voorwaarden en afspraken die voor uw verbouwing gelden zoals bijvoorbeeld de aanvangsdatum, duur van de werkzaamheden en de leverings- en betalingsvoorwaarden. Nadat u de opdrachtbevestiging heeft ondertekend en naar ons heeft teruggestuurd, gaan wij de werkzaamheden inplannen.

5. Werkbespreking: het plan van aanpak.

Een paar weken voor de aanvangsdatum van de verbouwing komen we bij u op de koffie in het te verbouwen huis. Dan nemen we samen met u het plan van aanpak door. We bekijken bijvoorbeeld ook welke ruimtes in uw huis leeg moeten zijn voordat we kunnen beginnen met verbouwen en wanneer de levering van materialen kan plaatsvinden.

Vakkundig timmerwerk maakt uw woning helemaal af.

6. Uitvoering: aan de slag!

Vervolgens starten we met de verbouwing in huis. Dat verloopt uiteraard zoals we met u hebben afgesproken in de offerte en opdrachtbevestiging. Toch kan het voorkomen dat de plannen nog wat worden bijgesteld. We zien geregeld dat mensen die hun huis laten verbouwen gaandeweg tot nieuwe inzichten komen. U wil bijvoorbeeld meer stopcontacten, of besluit dat wandje toch een kleur te geven. Dat kan meer- of minderwerk opleveren aan het einde van een verbouwing. Zulke aanpassingen realiseren wij altijd in goed overleg, zodat achteraf geen verrassingen ontstaan.

7. Oplevering: pas klaar als u tevreden bent.

Bij de oplevering kijken wij niet alleen of de verbouwing van uw huis is uitgevoerd zoals overeengekomen. Onze stelling is namelijk: de verbouwing is pas opgeleverd, als u helemaal tevreden bent over het resultaat!

Neem contact met ons op voor het verbouwen van uw huis.

 

Vakkundig timmerwerk maakt uw woning helemaal af.

Stappenplan - verbouwen - huis -badkamer