Renovatie- en Afbouwbedrijf 

Van Den Boom

Timmerwerken

 

Vakkundig timmerwerk maakt uw woning helemaal af.

De expertise van een ervaren timmerman biedt talloze extra mogelijkheden om uw huis uit te breiden, te renoveren of verfraaien. Zowel buiten als binnen. Met de vakkundige afwerking van uw woning of de bouw van een aanbouw of bijgebouw zoals schuur of garage. Daarmee is uw woning echt helemaal af!

Met renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom hoeft u voor timmerwerk tijdens of na uw renovatie geen apart timmerbedrijf in te schakelen. Wij hebben vakmanschap in timmerwerk zelf in huis. Daarmee bieden we een uiterst compleet pakket van diensten voor uw verbouwing of renovatie. Zelfs met uiterst specialistische timmerwerken.

 

Timmerwerk blokhut met zwembad           Schuifwandkast Nijmegen           Ikea keuken geplaatst Arnhem                                                                          


Ruimte creëren met timmerwerk.

In en om het huis is vaak veel extra (berg)ruimte te creëren met de juiste deskundigheid, materialen en gereedschappen. Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom realiseert uw aanbouw, uitbouw, carport, garage, schuur, tuinhuis, blokhut of dakkapel met vakkundig timmerwerk. Zo kunt u de ruimte in uw huis en tuin optimaal benutten.Allround timmerbedrijf voor perfecte afwerking van uw woning.

Bij renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom kunt u ook terecht voor vrijwel elk soort timmerwerk voor de afwerking van uw woning. Zoals voor vloeren, wanden, plafonds, houten of kunststoffen betimmering van uw zolder en het plaatsen van kozijnen, deuren en ramen. Maar ook met interieurbouw, zoals keukens op maat, kunnen we u door onze duurzame samenwerking met gerenommeerde leveranciers en vakmensen uitstekend helpen!

 

Steektrap geplaatst Doetinchem        Dakkapel- renovatie Tiel            Erker plaatsen Dodewaard              Slaapkamer timmerwerk Andelst                            Eén timmerbedrijf voor al uw timmerwerk.

Met onze kennis en ervaring bent u verzekerd van vakkundig timmerwerk van hoge kwaliteit. Zoekt u een timmerman of timmerbedrijf. Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte van uw project.


     


Timmerwerk buiten:

Kozijnen leveren en plaatsen - Gevelbekleding - Boeiboorden - Windveren
Dakkapel renovatie - Carport - Overkapping Tuinhuis - Blokhut - Veranda's

Timmerwerk binnen

Keukens plaatsen - Interieurbouw - Vloeren - Plafonds verlagen - Metal-stud wanden   


Timmerbedrijf - Timmerman - Timmerwerk.

f    t    g
   

Sitemap - Links - Contact - Blog

Copyright © 2015 Renovatie- en Afbouwbedrijf van den Boom. All Rights Reserved.