Renovatie- en Afbouwbedrijf 

Van Den Boom

Badkamer verbouwen

 

Uw badkamer laten verbouwen door een specialist

Uw badkamer laten verbouwen door renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom betekent kiezen voor professionaliteit. Wij hebben jarenlang ervaring met het verbouwen van badkamers. Bovendien leveren wij uw badkamer op met volledige garantie. Ook goed om te weten: tijdens het aanleggen van uw nieuwe badkamer zijn onze vakmensen goed verzekerd. En dat is zeker niet bij ieder bouwbedrijf het geval!

 

Marmer en Graniet op de badkamer Gelderland     Badkamer- renovatie Wageningen Hoog     Badkamer verbouwing WageningenVan nieuwe douchecabine tot droombadkamer.

Wij zijn gespecialiseerd in het verbouwen van badkamers in alle soorten en maten. Zowel in een grote als kleine badkamer gaan wij met alle plezier voor u aan de slag.

Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom zorgt altijd voor vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. Zodat u kunt genieten van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame droombadkamer!

 

Badkamer verbouwen Tiel      Badkamer Lindenholt Nijmegen     Badkamer verbouwing Arnhem       

 

Luxe badkamer.

Wilt u een indruk krijgen van het resultaat van een badkamer-verbouwing? Klik op de onderstaande link. Of neem direct contact op om een vrijblijvende afspraak te maken. 

Kijk hier voor een voorbeeld van een luxe badkamer verbouwing!!

 

Badkamers verbouwen - Badkamer verbouwing - Badkamer renovatie

f    t    g
   

Sitemap - Links - Contact - Blog

Copyright © 2015 Renovatie- en Afbouwbedrijf van den Boom. All Rights Reserved.