Referenties

Referentie: Badkamer renovatie Elst.

Toen onze badkamer aan renovatie toe was kwamen we bij Bart van den Boom terecht. Hij nam de tijd om de plannen te bespreken en mee te denken over de details in het ontwerp, zowel vooraf als tijdens het proces. Bart maakt heldere afspraken en komt ze ook na. Hij is een vakman met oog voor detail, werkt secuur en zorgvuldig. Wij zijn erg tevreden over zijn werk en het resultaat! Bij een volgende klus komen we zeker bij hem terug.
Fam. Teunissen
Elst

Referentie: Renovatie badkamer.

We waren op zoek naar een lokaal installatiebedrijf voor badkamers, maar we kregen ofwel te hoge offertes ofwel te lange wachttijden aangeboden. Een zoektocht op internet bracht ons bij Bart van de Boom, ook nog redelijk in de buurt. Op onze vraag naar meer informatie (via mail) volgde een onmiddellijke reactie en afspraak voor bezichtiging en offerte. Alles ging bijzonder snel, precies en buitengewoon vriendelijk. Omdat we door allerlei omstandigheden een spoedige aanvang van de werken wouden, puzzelde en herschikte Bart zijn agenda waardoor we inderdaad snel geholpen werden. Bijzonder ook is hoe hij meedenkt en, los van getekende plannen, de verbouwing invulling geeft door oplossingen te zoeken voor de specifieke situaties die hij ter plekke tegenkomt, uiteraard altijd in overleg met ons. Bart werkt secuur en levert kwaliteit. Daarnaast is het gewoon een heel gezellige vent, met wie we goed konden kletsen en de waan van de dag bespreken. Iemand die niet alleen met zijn handen goed werk verricht maar ook nadenkt over de wereld waarin we leven. Op alle manieren een aanrader.
Johan en Nelly
Rhenen

Referentie: Renovatie badkamer en toilet.

Bart heeft bij ons onze badkamer en toilet vakkundig gerenoveerd. Hij heeft verstand van zaken, is kritisch en zeer kundig. Hij denkt graag mee en heeft ook een breed netwerk. Dat is fijn want we hadden nog meer klussen in ons huis die allemaal door vaklui zijn gedaan. Wij zijn zeer tevreden over Bart. Hij komt zijn afspraken na en is betrouwbaar. Dat is een schaars goed in deze tijd.
Wij bevelen hem dan ook ten zeerste aan!!!
Deborah en Diana
Oosterbeek

Referentie: Renovatie woning.

Na een goed kennismakingsgesprek en een passende offerte hebben we Bart van den Boom ons pas gekochte huis grondig laten verbouwen. Bart heeft de badkamer, 2 toiletten, en de tegelvloer in de hal/keuken goed en vakkundig aangepakt. Hij heeft ook de hal/keuken/trappegat gestucadoort. Prettig is dat hij alle takken van sport in de bouw beheerst, zodat een probleem vrijwel altijd door hem zelf opgelost kan worden. Alle afspraken zijn perfect nagekomen en wij zijn heel tevreden over het werk!
Wiers
Bemmel

Referentie: Verbouwing woning.

Wij hebben contact gezocht via de website van Van Den Boom renovatie en een afspraak gemaakt met Bart om het e.e.a. door te spreken. Na een prettige kennismaking heeft Bart een offerte uitgebracht, hier waren wij zeer tevreden over en hebben hem het werk ook gegund. Omdat het om een grote verbouwing ging, heeft Bart er collega's bij ingehuurd, dit is uitstekend verlopen, het zijn stuk voor stuk nette mensen die hun vak verstaan. Bart als aanspreekpunt en degene met wie je afspraken maakt. Hij zorgt er voor dat de gehele verbouwing in goede banen wordt geleidt, dit is ons uitermate goed bevallen! Mochten wij nog een keer gaan verbouwen, dan weten wij zeker dat Van Den Boom renovatie dit kan gaan maken.
Berends
Wageningen

Referentie: Renovatie badkamer, toilet en hal.

Onze badkamer, toilet en hal is uitermate vakkundig gerenoveerd door Bart van den Boom. Door gebruik van veel natuursteen was de opdracht niet eenvoudig. Positieve punten zijn: goed en tijdig overleg met de klant, leveren hoge kwaliteit, afspraken zeer goed nakomen, professionele uitstraling. We bevelen bouwbedrijf Van den Boom van harte aan voor iedereen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft
Fam. Maussart
Heveadorp

Referentie: Timmerwerk carport + diverse timmerwerkzaamheden in huis.

Bart van den Boom heeft bij onze nieuwbouwhuis divers timmerwerk binnen uitgevoerd en de carport afgetimmerd en voorzien van verlichting. Onze ervaring is zeer positief. Ze werken zeer nauwkeurig en netjes. De afwerking is erg goed. Mochten wij in de toekomst nog werkzaamheden hebben dan zullen bouwbedrijf van den Boom hier zeker voor benaderen.
Fam. Oving
Nijmegen

Referentie: 2 douches gerenoveerd.

Bouwbedrijf van den Boom heeft op efficiënte en professionele wijze onze douches gerenoveerd. In concreto: bestaande inbouwkranen verwijderd, nieuwe thermoskranen bevestigd en de tegelvloer voorzien van anti-slip tegels. Resultaat ziet er goed uit, alles keurig opgeruimd na afloop en dat allemaal in plezierig overleg.
Gerard Linden
Nijmegen

Referentie: Badkamer.

Middels een mondelinge aanbeveling kwamen wij bij Bart van den Boom terecht. Duidelijke voorwaarden, alles netjes op papier. Binnen tijd en budget. Voordeel is dat ze alles zelf doet wat communicatie fouten voorkomt. Zie de foto's voor het prachtige resultaat.
vd Belt
Herveld

Referentie: Vervangen wastafels en timmerwerk gevelbekleding.

Bouwbedrijf van den Boom heeft twee wastafels vervangen (inclusief kranen) alsmede een houten gevelbekleding verwijderd en daarvoor in de plaats werzaliet-planken gemonteerd. Het werk is keurig en volgens de gemaakte afspraken uitgevoerd.
Hans Driessen
Beuningen

Referentie: Badkamer en toilet

Bart van den Boom heeft onze badkamer en toilet volledig vernieuwd. Het is vakkundig uitgevoerd en het resultaat mag er zijn. Zoals altijd bij dit soort klussen waren er wat onverwachte zaken, maar die zijn snel en in goed overleg opgelost. Onze ervaring is zeer positief, temeer omdat er ook heel netjes wordt gewerkt.
Wim Engels
Nijmegen(lindenholt)

Referentie: Badkamer

Een prima vakman en prettig in de omgang. Hij denkt mee en geeft verbetersuggesties tijdens het werk en altijd in goed overleg!

Bellen kan, graag in de avond.
Dhr. Bovens
Zetten

Referentie: Renovatie benedenverdieping

Bart heeft bij ons o.a. een hangend toilet geplaatst, wat niet zonder slag of stoot ging: er zat van alles tegen. Echter, hij ging de problemen rustig en met een groot vakmanschap te lijf en als er dan eens geïnformeerd werd naar de stand van zaken klonk het steevast : "komt allemaal goed " en het kwam allemaal goed ! Het stuken van de muren,het spuiten van de plafonds, verlagen van de stopcontacten, timmerwerk van de cv-leidingen, egaliseren van de vloer. Hij is bij ons overgekomen als een gezellige prater ( die 's morgens eerst informeerde of er al koffie was ), een harde werker, prima vakman die problemen niet uit de weg gaat maar ze vakkundig oplost !
Ton Wolters
Nijmegen

Referentie: Betegelen en plaatsen douchecabine.

Bart van den Boom heeft bij ons de douchehoek vervangen met nieuwe tegels en verder een nieuwe douchecabine geplaatst. Er wordt mee gedacht met het zoeken naar oplossingen, zijn vakbekwaam en werken netjes. Plezierig om bij je over de vloer te hebben
Annette Koetsier
Zetten

Referentie: Badkamer

Bouwbedrijf van den Boom hebben we leren kennen via een folder die we in de brievenbus hebben gekregen. Toen we op de webpagina foto's en referenties gezien hadden sprak het ons wel aan. Na een bezoek van Bart kregen we vrij vlot een offerte waarop we met zijn bedrijf in zee zijn gegaan. In een tijdbestek van twee weken is de gehele badkamer verbouwd. We zijn erg tevreden over de manier van werken, namelijk goed overleg, duidelijkheid, goed gereedschap en goede ideën. Dit bouwbedrijf gaat voor kwaliteit wat ook te zien is aan het totale plaatje van wat het geworden is.
Fam. Hubers
Bemmel

Referentie: Uilenbord op schuur en trespa boeiboorden

Bart van den Boom heb ik leren kennen als een vakman. Hij is bij ons begonnen met een kleine klus die hij perfect heeft uitgevoerd. Dit was het plaatsen van een Uilenbord op onze schuur. Een prima timmerwerk. De volgende klus was omvangrijker, n.l.: het vervangen van de houten boeiboorden rond ons huis door Trespa platen.

Ook hier zijn wij heel tevreden over. Als wij nog meer grote of kleine werkzaamheden hebben zullen we je bedrijf zeker weer bellen! De uitdrukking Goed gereedschap is het halve werk gaat zeker op, dit bouwbedrijf is zeer professioneel uitgerust. Een tevreden klant.
Hr. Kuiken
Doorwerth

Referentie: Badkamer.

Onze badkamer was lelijk en oud. Lang geaarzeld om de klus te laten doen. Via een foldertje zijn wij in contact gekomen. Onze badkamer is super netjes gemaakt!Er wordt netjes, rustig en secuur gewerkt.We zijn er erg tevreden over
Hr.Pomp
Bennekom

Referentie: Badkamer.

Bart van den Boom heeft bij ons de badkamer en toilet geheel vernieuwd. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat maar ook over de werkwijze. Hebben goede ideeën en werken netjes
Andre van Laar
Andelst

Referentie: Plavuizen in de garage.

Voor onze garage wilden we een mooie plavuizen vloer. Bouwbedrijf van den Boom heeft ons hierbij enorm geholpen, dankzij deskundig advies en vakmanschap. Het uiteindelijke resultaat is geweldig.
Arnold Nijsse
Herveld

Referentie: Spachtelputz.

Wij kregen het telefoonnummer van Bart van den Boom via een tevreden kennis,waar hij alle wanden heeft voorzien van spachtelputz. Zo is het gekomen dat bouwbedrijf van den Boom bij ons de 200 m2 aan wanden ook heeft gedaan. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk,en zullen het in de toekomst zeker aanbevelen om met van den Boom in zee te gaan.
Arend Hoeks
Rhenen

Referentie: Van garage naar atelier Bepp art home & garden.

Na vele verbouwingen hebben we eindelijk de persoon gevonden die betrokken is en meedenkt met je plannen. Bart van den Boom geeft zo nodig advies en bezit gouden handjes want hij kan werkelijk alles. Van timmerwerk tot stukadoorswerk de klus wordt tot in de puntjes afgewerkt alsof het hun eigen woning betreft. Kortom we zijn zeer tevreden, atelier Beppe is prachtig geworden!
Fam. Maagdenberg
Herveld

Referentie: Laminaat vloer.

Na een prettige kennismaking en voorbespreking met Bart van den Boom is in twee dagen tijd de oude vloer verwijderd en een laminaatvloer gelegd. Oppervlak 40m2.Er wordt een prettige en professionele aanpak gehanteerd, voor het timmerwerk hebben ze de juiste apparatuur. Een opdracht die ook op detail uitstekend is uitgevoerd. Een volgende klus zal er zeker komen.
Edmondt Wijk
Heelsum

Referentie: Keuken.

Een keuken is niet zomaar geplaatst. Het vereist vakmanschap om vooraf alle leidingen op de goede plaats te krijgen.En zeker als het een betonnen muur betreft. Bouwbedrijf van den Boom deed dit alles op een zeer professionele manier en dat is te zien aan het eindresultaat. Ook al ging de klus met veel lawaai en stof gepaard, er werd steeds rust en vertrouwen uitgestraald.
Ria
Nijmegen