Stofbeheersing

Stofvrij verbouwen.

Bouwstof in huis is voor veel mensen een reden om een verbouwing of renovatie uit te stellen. Of er zelfs helemaal vanaf te zien. Toch zijn die zorgen over stof in huis niet nodig. Door professionele maatregelen te treffen, kunnen wij overlast door stof tijdens het verbouwen tot een minimum beperken.

Renoveren met stofbeheersing.

Of het nu gaat om het verbouwen van een badkamer, toilet of de renovatie van uw woning: tijdens de verbouwing wilt u natuurlijk zo comfortabel mogelijk in uw woning kunnen leven. Zonder al te veel last van bouwstof en liefst zelfs stofvrij.

Stofvrij verbouwen met stofschermen

Renovatie- en afbouwbedrijf Van Den Boom weet overlast door stof tijdens het verbouwen tot een minimum te beperken. Dat doen we onder meer door in uw huis tijdens het verbouwen gebruik te maken van stofschermen en mobiele stofafzuiging.

Verbouwen met stofafzuiging

Al onze gereedschappen sluiten we bovendien aan op een stofafzuiger die voldoet aan BIA-stofcategorie M, met een maximale doorlatingsgraad van minder dan 0,1 procent. Zo zuigen we het bouwstof dus zoveel mogelijk bij de bron af.

Meer weten over stofbeheersing tijdens uw verbouwing? Neem dan contact met ons op.

Stofvrij verbouwen met stofschermen

Stofvrij verbouwen met stofschermen in de woning