Senioren badkamer

Onze expertise in de senioren badkamer renovatie is gericht op het creëren van een veilige en comfortabele ruimte.

1: Gratis Consult

Onze service begint met een gratis consult op locatie waarin we uw wensen bespreken en de huidige staat van de badkamer bekijken en evalueren. We hechten veel waarde aan uw specifieke behoeften, vooral met betrekking tot veiligheid.

2: Maatwerk

Op basis van uw wensen en de nodige veiligheidsmaatregelen is iedere badkamer maatwerk, wij maken een badkamer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook is afgestemd op de behoeften van senioren. Denk hierbij aan anti-slipvloeren, wandbeugels en goed bereikbare voorzieningen.

Senioren inloopdouche

3: Veilige Materialen en Installaties

Wij gebruiken hoogwaardige, duurzame materialen die voldoen aan de veiligheidsnormen. De badkamer installatie worden uitgevoerd door ervaren vakmensen, met extra aandacht voor stabiliteit en toegankelijkheid.

4: Antislipmaatregelen

Veiligheid staat voorop. Daarom kijken wij naar de mogelijkheden van antislipmaatregelen, zoals antislipvloeren om valincidenten te voorkomen. Hierbij houden we rekening met zowel functionaliteit als esthetiek.

5: Aangepaste Voorzieningen

Afhankelijk van de mobiliteit van de gebruiker integreren we aangepaste voorzieningen, zoals verhoogde toiletten, toegankelijke inloopdouches met zitgelegenheid en verstelbare wastafels, om het dagelijks gebruik comfortabeler te maken.

Senioren badkamer renovatie

6: Testfase en Aanpassingen

Na de renovatie volgt een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen naar behoren functioneren. Indien nodig, passen we zaken aan om maximale veiligheid te garanderen.

7: Nazorg en Onderhoud

Onze betrokkenheid eindigt niet na de renovatie. We bieden nazorg en advies over het onderhoud van uw vernieuwde badkamer, zodat deze langdurig veilig en functioneel blijft.

Bij Renovatie en Afbouwbedrijf Van den Boom streven we ernaar om niet alleen functionele, maar ook veilige badkamers te creëren die beantwoorden aan de specifieke behoeften van senioren.

 

Senioren nieuwe badkamer

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een veilige en stijlvolle badkamer- renovatie!

 

Senioren - Ouderen - badkamer