Woningonderhoud

 

Onderhoud, het behoud van uw woning.

Als de bouw of verbouwing van uw woning achter de rug is, kunt u gaan genieten van uw nieuwe of verbouwde woning. Dat betekent echter niet dat u de eerstkomende jaren geen omkijken naar uw huis heeft. Goed onderhoud is het behoud van uw woning. Daarom is het aan te raden twee keer per jaar uw woning aan een grondige inspectie te onderwerpen. Dit kunt u samen met ons bedrijf doen aan de hand van een checklist.

Plannen en vooruit denken.

Onderhoud is niet alleen een kwestie van opknappen, maar ook een kwestie van plannen en vooruit denken. Zo is bijvoorbeeld het voorjaar de meest aangewezen periode om de buitenkant van uw woning aan een grondig onderzoek te onderwerpen. Ook is het handig om jaarlijks één tot twee procent van de waarde van uw woning als onderhoudsbudget te reserveren. Zo kunt u altijd over het benodigde geld beschikken om uw huis in goede conditie te houden.

Tip 1

Stel niet uit tot morgen wat u vandaag kunt doen. Renovatie op delen van uw woning, daar zit u ook niet op te wachten. Want hoe langer u wacht, hoe meer kans u loopt dat kleine gebreken zoals houtrot zich verergeren, waardoor u voor veel hogere uitgaven komt te staan. U moet weten dat houtrot is in het beginstadium nog prima te behandelen is.

Tip 2

Moeten er veel herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd en wordt dat te kostbaar? Samen met Renovatie- en afbouwbedrijf kunt u een onderhoudsplan opstellen dat past bij uw budget en bij de staat van het onderhoud

Wat kost het?

Een Onderhoud Contract is er al vanaf € 35,00 (excl.btw) per maand, afhankelijk van de staat en grote van uw woning.

Neemt u ook contact met ons op voor vragen over het onderhoud van uw woning.

 

 


Woningonderhoud - Onderhoud - Woning verbetering - Jaarlijks onderhoud